Verksamhetsplan och policy

Hybo AIK är skidklubben på längden i Ljusdal. Vi har verksamhet för alla åldrar med betoning på ungdomar. Vi arrangerar skidtävlingar som Ljusdalsskidan och Harsa ski marathon. Vi lånar ut skidutrustning. Vi håller till förhållandevis centralt i Ljusdal med skidstadion, tillhörande elljusspår och dagspår.

Hybo AIK genom sin styrelse verkar för nedanstående:

1. Vi ska vara ambassadörer för folkhälsan - alla kan åka skidor.
  2. Vi ska vara aktiva gällande rekrytering av nya medlemmar med tyngdpunkt på ungdom och bredd oavsett ålder.Vi ska vara professionella arrangörer av ledar- och tränarutbildningar, aktiviteter och tävlingar.
  3. Vi ska med hjälp av arbetsinsatser utveckla den fysiska statusen i våra anläggningar, men även vårda de anläggningar som vi förvaltar i dagsläget.
  4. Vi ska göra det möjligt för våra seriöst satsande aktiva och skapa förutsättningar att kunna utvecklas till elitåkare på skidor i nära samarbete med skidgymnasiet.

Föreningens Drogpolicy pdf  Välkommen till Hybo
Uppdaterad: 2016-06-08 02:35